вівторок, 23 липня 2013 р.

З "Вітерцем" у бібліотеку

Популяризувати читання можна по різному. Колектив нашої бібліотеки звернувся до сусідів - Львівської дитячої залізниці. Давні друзі не відмовили нам і допомогли провести акцію "З "Вітерцем" у бібліотеку", завдяки якій маємо надію залучити до читання не лише діточок, які прийшли покататися на поїзді, а й їхніх батьків.
 

понеділок, 8 липня 2013 р.

Бібліотека "open-air"

Ласкаво просимо до нашої бібліотеки під відкритим небом!!!
До ваших послуг: зручне місце для читання на свіжому повітрі, вікторини та ігри для дітей, буккросингова полиця.
Ми працюємо все літо з понеділка по пятницю з 11.00 до 19.00.


четвер, 4 липня 2013 р.

«Зроби собі цікаво!»: у Львові стартує літня акція публічних бібліотек

З ініціативи управління культури Львівської міськради у місті діє акція «Зроби собі цікаво!». Відтак, міські бібліотеки виходять на подвір’я і запрошують усіх охочих долучатися до читань просто неба, театралізованих дійств та майстер-класів.

Починаючи від 1 липня і аж до кінця літа публічні бібліотеки Львова виходять зі своїх приміщень на вулиці, галявини і майданчики у своїх районах.Про це повідомили сьогодні у прес-службі ЛМР.
«Читати – солодко!» – під таким гаслом відбудеться перша акція з серії заходів просто неба «Зроби собі цікаво», що їх проводять публічні бібліотеки Львова. Завтра, 4 липня, об 11:00 на подвір’ї бібліотеки-філії № 37 на вул. Миколайчука, 1 відбудеться відкриття бібліотечного літа.
На всіх, хто завітає на свято «Солодка бібліотека», чекають читання просто неба, стенд з найцікавішими книжками, акція «Бібліотека збирає мрії!» та дитячий театр. Учасники свята ділитимуться власними читацькими знахідками, а за це одержуватимуть солодку винагороду.
Біля бібліотеки № 37 є вільна територія, яку креативна молодь зможе використати як полотно для тематичного стріт-арту.
«Вигадати щось цікаве для себе, для приятелів, для сусідів, зробити щось спільно, з користю і весело провести літні дні і вечори – у цьому можуть і з радістю будуть допомагати бібліотекарі. Чим? Дуже різним: столами, кріслами, книжками, читаннями, майстер-класами, а може співами і забавами. Адже бібліотека – це те третє, після роботи і дому, місце, де ми можемо зустрічатися і проводити свій вільний час», – зазначає заступник начальника управління культури ЛМР Ірина Магдиш.
Співорганізатором акції виступає громадська ініціатива «Бібліотека на районі». Це об’єднання мешканців, які вирішили допомагати в популяризації та осучасненні публічних бібліотек у «спальних районах» міста.

середу, 3 липня 2013 р.

Поезія - музика слів

Доброю традицією стало проведення у стінах нашої бібліотеки Вечорів поезії. Тому колектив філії спільно з Всеукраїнським студентським рухом "Студент за студента" організували поетичний вечір, учасниками якого стала не лише студентська молодь, а й учні, поезія яких (в супроводі музики) вражала глибиною думок і почуттів.