вівторок, 29 березня 2016 р.

Літературний день авторської поезії про Великих українців

27 березня 2016 року  в  Сенсотеці   відбувся  новий  проект  Школи  Великих  українців "Літературний день авторської  поезії про Великих українців".  
Смайлик «smile»

Це був сонячний  і  щасливий  день  у  спільній творчості, яку допомогала презентувати  і творити  талановита,  молода  піаністка -  Роксолана  Коцюрка. 



суботу, 26 березня 2016 р.

БРЕНД-АВТОР-ШОУ

"Йому за 200 - нам за 20.

Кобзар - біблія українського письменництва"

















неділю, 20 березня 2016 р.


Цієї п’ятниці в Сенсотеці пройшла подвійна подія. Спочатку учні школи-інтернату №100 для дітей з порушеннями зору спільно з ровесниками з Львівського ліцею комп’ютерних технологій смакували власноруч приготованими італійськими закусками (під чуйним керівництвом Olga Fraze-Fazenko та під супровід чарівної музики Адріано Челентано), а за деякий час до нас приїхала поліція щоб розказати про свою роботу - важку, але цікаву.
А в перерві - невелика весела розминка.
Спільність - наше все!









Споживаємо здорово! А яка роль соціальних медіа у вашому житті?Ось і кілька світлин з нашого тренінгу! Дякуємо Yuliya Hudoshnyk за цікаву інформацію!










пʼятницю, 18 березня 2016 р.

 Ми сьогодні провели арт-терапевтичну студію: "Намалюй свій характер" в рамках проекту «Працевлаштування та соціальна реабілітація ВПО та ветеранів АТО» за підтримки ‪#‎USAID‬ в Україні.
Учасники малювали бачення свого настрою, асоціації та активно обговорювали свої роботи та роботи своїх колег.
Дякуємо тренеру, Оксані Наконечній, за інтерпритацію малюнків та всім учасникам.


пʼятницю, 11 березня 2016 р.


А ми навчились сьогодні готувати смачне тірамісу! Мяммм, пальчики оближеш! Кому рецепт - питайтесь у дітей, вони вже знають усі тонкощі цієї смачнючої страви! А після доброго десерту - у нас танці та забави 




Смайлик «wink»

середу, 9 березня 2016 р.

суботу, 5 березня 2016 р.

Діти на психологічному тренінгу вчилися як правильно висловлювати почуття, розвивати емоційну компетентність та формувати навички самоконтролю.



четвер, 3 березня 2016 р.

Наші нові поліцейські завітали у школу -інтернат № 100. 
Діти отримали багато цікавої і корисної інформації.




середу, 2 березня 2016 р.

Вітаємо усіх зі святом весни 2016!

А  ще  поспішаємо  привітати  усіх 
зі  святом ніжності, пробудження, краси! 

Зі святом  вас весни! 



вівторок, 1 березня 2016 р.


Як писати про інвалідність та чому? Сьогодні відбувся медіа-захід . Наші друзі та колеги з Кампанія проти дискримінації розповіли про найрозповсюдженіші стереотипи щодо людей з інвалідністю та стратегії написання матеріалів на цю тематику. А ще, наша весна розпочалась з прогулянки на тандемі! Дякуємо, друзі!