неділю, 1 червня 2014 р.

1 червня - День захисту дітей
     У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей. Серед їх числа конкурси, з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи.
      Діти сподіватися на нас, вони цілком і повністю довіряють нам, вони потребують нас і не зможуть без нас жити. Давайте не розчаруємо їх дитячих надій, а допоможемо їм бути щасливими і любимими.
      З нагоди цього свята оформлено виставку-протест "Не порушуйте наші права". А також на базі Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді було проведено конкурси на кращий малюнок та витинанку.

 

  

     Учасників та гостей свята привітали: Юрій Савчин, головний спеціаліст відділу соціального захисту і позашкільної освіти управління середньої, дошкільної, позашкільної освіти, соціального захисту Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, Ігор Чердак, начальник кримінальної міліції у справах дітей УМВС України на Львівській залізниці та Андрій Кийко, директор КЗ ЛОР "ЛОЦЕНТУМ". 
     Провели конкурси, майстер-класи: Марія Кошіль, методист, Наталія Дендюк, керівник гуртка, Галина Телепко, бібліотекар бібліотеки-філії №18, Віра Пастирська, завідувач бібліотеки-філії №18.
     Гості та учасники свята ознайомилися з експозиціями еколого-освітньої виставки "Планета  ЗОО".


Немає коментарів:

Дописати коментар